Over mij-pagina op je website, maak daar de verbinding met je klant

Over mij-pagina op je website, maak daar de verbinding met je klant

Een over-mij pagina op je website is één van je belangrijkste pagina’s. Mensen willen weten bij wie ze kopen of met wie ze te maken hebben. Ze willen een klik voelen met jou, voordat ze overgaan tot de aankoop. Dit bereik je door je eigen verhaal te vertellen en dat is meteen mijn eerste tip. Neem lezers mee in jouw verhaal. Hoe je zo’n verhaal schrijft lees je in mijn blog.

Webteksten en folder voor bso Klinkers

Webteksten en folder voor bso Klinkers

Een website en folder voor een kinderopvang mag uitstralen dat een kinderopvang een plek is voor kinderen. Kinderen zijn energiek, speels, levendig, spontaan en vlot en zo schrijf ik de teksten dan ook! Daarnaast houd ik rekening met de gevoelens van de ouders bij het kiezen van een kinderopvang of bso. Ouders willen dat een kind zich fijn voelt, aandacht krijgt en willen dat hun kind gezien wordt. In de teksten stel ik ouders (subtiel) gerust.

Inspiratieverhalen Gezonde School GGD

Inspiratieverhalen Gezonde School GGD

De GGD West-Brabant vroeg mij om een aantal artikelen te schrijven voor hun nieuwsbrief naar scholen. Deze artikelen zijn inspiratieverhalen over een Gezonde School. Scholen vertellen wat zij doen om een Gezonde School te zijn, hiermee inspireren zij andere scholen. De GGD heeft deze verhalen meerdere keren kunnen inzetten als onderdeel van hun contentstrategie. Laat je inspireren!

Vlotte en energieke teksten met sfeer en gevoel, zodat jij je doelgroep aanspreekt

Vlotte en energieke teksten met sfeer en gevoel, zodat jij je doelgroep aanspreekt

“Het mag allemaal wat vlotter, leuker, energieker op onze website, gewoon zoals we zijn. Met daarin onze visie verweven.” Vlotte en energieke teksten vol sfeer, plezier en gevoel, het is de wens van een directeur van een basisschool. Want het is een feestje om op die school te zitten. Met elke dag betrokken leerkrachten die veel meer doen dan wij zien, vanuit onderwijs met een visie. Hoe vertel je dat allemaal op je website? Lees hier: 7 tips voor het schrijven van vlotte en energieke teksten waarmee je jouw lezers gaat raken!

Hoe schrijf je een goed verhaal?

Hoe schrijf je een goed verhaal?

Een goed verhaal schrijven, welke ingrediënten heb je daarvoor nodig? Communiceren met verhalen (storytelling) is booming, want verhalen maken communicatie persoonlijk. Verhalen kunnen raken, emotie losmaken en zorgen voor een connectie met de lezer. En dat is nodig om jezelf of je organisatie te laten zien in deze wereld. De dagelijkse verhalen maken jou onderscheidend, ze zijn onderdeel van jouw merk. Maar hoe schrijf je nu een goed verhaal?