Een vraag die veel mensen stellen online. Tarieven van tekstschrijvers zijn heel verschillend. Wat een tekstschrijver kost, daar heeft Tekstnet (koepel voor tekstschrijvers) onderzoek naar gedaan. Mijn tarief is gemiddeld, marktconform met een hoopje ervaring.

Mijn tarief en wat je daarvoor krijgt

Ik werk met een tarief van 75 euro per uur, excl. btw.

Mijn offertes zijn gebaseerd op dit tarief. Regelmatig heb ik specials of een kennismakingsaanbod. Hiervoor krijg je niet alleen foutloze teksten. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in tekst en communicatie. Ook op strategisch niveau. Mijn denken combineer ik met creatief zijn door het schrijven van teksten die raken. Teksten die zin hebben!

Offertes maak ik op maat en overleg is altijd mogelijk. Wist je al dat ik een gever ben? Meer over mij.

Ja, ik wil een offerte