Wie zit hier nou op te wachten? Snel delete je de tekst weer in je Insta-app, een goede foto kon je ook al niet vinden. De twijfel slaat toe, oh en een blog schrijven is de volgende actie op je to-do-lijst. Dan word je beter gevonden in google, weet je inmiddels. En dat terwijl je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Zichtbaar zijn, je weet dat het moet, want klanten heb je nodig. Maar, hoe schrijf je al die blogs en social media posts naast je ‘gewone werk’.

Bloggen voor je website, daar trek jij klanten mee

Bloggen en social media posts schrijven met waarde zodat jij opvalt

Verlang jij ernaar om je aandacht bij je werk te houden, maar wil je tegelijk ook online zichtbaar zijn? Stel je voor dat je elke maand vol overtuiging een blog publiceert, een waardevol verhaal over jou en je werk waar klanten naar uitkijken.

Een blog waarin jij een connectie maakt met jouw lezers zodat ze je steeds beter leren kennen en voor jou kiezen. Een blog waarin je jezelf durft te laten zien, omdat jij een boodschap hebt to the world. Met slimme zoekwoorden, zorgen we er ook voor dat jouw blogs goed vindbaar zijn in google. Zo trek je klanten naar je website. Als ik je nou vertel dat je de blogs niet zelf hoeft te schrijven, maakt je hart dan een sprongetje?

Social media posts schrijven

Berichten op social media zijn eigenlijk kleine blogs. Daarin hoef je geen rekening te houden met zoekwoorden. Op social media deel je verhaaltjes over wie jij bent, wat jij doet, wat je voor klanten doet, waar jij voor staat, welke vragen jij beantwoordt in je werk, welke problemen je oplost en wat je belangrijk vindt in het leven. Zo inspireer jij anderen, vanuit jou en je bedrijf. Voel je dat jij ook waardevolle dingen te vertellen hebt? Ik weet het zeker! Daarom wil ik je graag goed leren kennen, als het klikt, mag je het schrijven aan mij uitbesteden. Zou dat fijn zijn om een voorraadje berichten te hebben, helemaal gebaseerd op jouw verhaal?

Het geheim van niet te veel tijd kwijt zijn aan content maken

Psssst, zal ik je eens een geheim verklappen? Als je goede webteksten hebt en een aantal verschillende blogs dan heb jij genoeg inspiratie om te delen op socia media. Wist je dat in elke alinea van een goed geschreven webpagina of blog een bruikbaar bericht zit voor social media? Voorheen dacht ik altijd dat ik steeds nieuwe dingen moest verzinnen voor mijn socials. Elke keer dacht ik; wat moet ik nu weer delen? Het voelde bijna als ‘studeren’ en nam veel te veel tijd in beslag, tijd die ik nodig heb voor mijn klanten. Toen ontdekte ik dat als je jouw verhaal helder hebt, je webteksten en je blogs een goede bron zijn voor content met waarde waarmee jij opvalt. Dus huur je me in voor het schrijven van blogs? Dan heb je meteen een paar mooie social media berichten.

Blogger, blogcoach, ghostblogger

Ik ben het, Hélène! Een blog is mijn lievelingstekst. In een blog is ruimte voor je persoonlijkheid en je gevoel en met zoekwoorden kun je slim scoren in Google. Beide kanten zitten ook in mijn persoonlijkheid. Ik ben een gevoelsmens, empathisch maar ook analytisch en resultaatgericht. Uit naam van ondernemers, schoolleiders, artsen, verpleegkundigen, adviseurs en onderzoekers schreef ik vele blogs.

Als je met mij werkt dan

  • houd jij de regie, jij bepaalt. Ik schrijf de tekst voor jou, dus jij moet er een goed gevoel over hebben.
  • krijg je teksten die raken. Ontroering, emotie of een lach op je gezicht.
  • ga je zelf ook zien hoe mooi je werk is en dat wat jij doet heel waardevol is voor anderen.
  • heb je een partner in crime met 20 jaar ervaring in het communicatievak.
  • luister ik goed naar jou. Welke woorden gebruik je, hoe praat je, ben je serieus of juist grappig. Jouw stijl verwerk ik in de teksten.
  • leer ik je goed kennen. Voor mijn teksten houd ik korte gesprekken met diepgang dat kan ik dan weer uitwerken in de mooiste blogs.
  • werk je met een betrokken persoon die zich volledig inzet voor jou en je bedrijf.
  • krijg je eindelijk de rust om je volledig te focussen op je eigen werk omdat je weet dat ik werk aan de zichtbaarheid van je bedrijf.

Wat levert het je op?

Meer zichtbaarheid, klanten die jou beter vinden in de zoekmachines, een connectie met mogelijke klanten omdat je deelt vanuit jezelf, meer volgers en meer interactie, rust en focus omdat je werk uitbesteedt aan mij en lezers die steeds meer van je gaan houden. Zijn dat genoeg redenen voor jou? Check dan of mijn aanbod bij je past.

Blogs en social media posts, schrijf ik voor jou!

Blog (± 500 woorden)€ 195
10 posts voor social media€ 385
5 posts voor social media € 195
Losse post € 39
Prijzen zijn exclusief btw en richtprijzen

👉 Ja, ik wil mijn blogs en posts laten schrijven door jou