Elke dag doe jij waardevol werk voor de groei van kinderen.

Dat mag je laten zien. Ik leg gevoel in woorden, zodat ouders jou weten te vinden vanuit veiligheid en vertrouwen. Voor kinderen die shinen, lichter leven, leren of … fijn opgroeien.

Voor blije klanten en lezers die geraakt zijn.

Geef woorden aan groei en gevoel

Kinderen ontwikkelen zich door jouw inzet. Wat er gebeurt in jouw praktijk of organisatie is niet te beschrijven in een dienst op je website of in een zakelijke tekst. Kinderen voelen zich stap voor stap veiliger, krijgen zelfvertrouwen, vinden bij jou een plek waar ze hun emoties tonen, leren voor zichzelf opkomen, leren spelen, vriendjes maken of krijgen onderwijs. Ogen gaan open, lichaamstaal verandert, ze groeien en ze stappen anders de wereld in.

Het is het waard om je verhalen te delen

Het is lastig om woorden te geven aan wat jij dagelijks ervaart in je werk. Soms denk je hier moet ik een blog over schrijven, dit moet ik delen op social media, dit is nieuws voor de krant of dit moet ik onthouden voor de nieuwsbrief. Dan is daar een volgende dag en verdienen de kinderen jouw volledige aandacht, terwijl de verhalen die inspireren blijven liggen.

Vraag hulp en schitter!

Laat me je helpen om alle onzichtbare stapjes van groei zichtbaar te maken. In teksten die raken. Voor meer zichtbaarheid van jouw praktijk of werk, zodat nog meer ouders of kinderen jou gaan vinden.

Wil je mij teksten die raken laten schrijven? Liever zelf leren schrijven? Heb je blogs, social media berichten, artikelen of andere teksten liggen waar je onzeker over bent of die redactie nodig hebben? Ik kijk ze graag voor je na.

✍️ Ja, check mijn tekst