Ik houd van echt contact met mensen. Dat je alles tegen elkaar kan zeggen. Dat je trots mag zijn op wie je bent en wie zij zijn. Dat je elkaar ziet en naar elkaar luistert. 

Bijdragen vanuit plezier

Na een master taal, informatie- en communicatiewetenschappen werkte ik 16 jaar in het bedrijfsleven en bij de overheid. In het communicatievak ontwikkelde ik me allround. Het vak is veelzijdig en ik kreeg steeds meer de behoefte aan vrijheid. Om alleen nog maar de dingen te doen die ik leuk vind, die bij mij passen als mens en dus van waarde zijn voor een ander. Daarom nam ik de beslissing om mijn vaste baan op te zeggen. Of kwam het omdat ik dat jaar 40 werd… 😉

Het echte verhaal vertellen

Dat doe ik. Wat mensen raakt in het leven, wat ze drijft in het leven, wat ze overwinnen of soms niet overwinnen. Waarom zij doen wat ze doen of waarom ze elke dag klaar staan voor een ander. In interviews duurt het altijd even voordat iemand zijn rol loslaat, zijn werkprocessen vergeet maar dan ben ik opeens bij het echte verhaal van mens tot mens. Mijn verhalen geven een kijkje in het hart van mens en medewerker. En daarom raken mijn verhalen.

Waar ik nog meer van houd?

Van mijn blonde tiener voor wie voetballen leven is. Mijn 8-jarige dochter die elke dag vraagt of ze in een topje naar school mag. Nee. Vriendinnen die lachen. Oma’s die houden van. Family. Kamperen, voetjes in het gras. Indonesisch eten. Series, documentaires, kinderboeken. Yoga. Roland ♥.

Wil je me leren kennen? Stuur een berichtje naar helene@verhalendieraken.nl of volg me op social media. Een beetje meer van mij lees je in mijn blog.