Denk je er weleens over om een tekstschrijver in te huren? Zoek je iemand waar je op kunt rekenen, waar je in drukke tijden schrijfklussen aan kan toevertrouwen? Iemand met een speciale tone of voice waarmee je lezers zeker raakt? Gevonden!

Tekstschrijver, storyteller & communicatiecoach

Ik ben Hélène, 20+ jaar ervaring in tekst en communicatie en ik geloof dat je met verhalen en teksten met sfeer en gevoel een connectie maakt met de lezers. Vanuit mijn bedrijf Verhalen die raken krijg jij mijn mooiste woorden. Energieke, vlotte en duidelijke teksten met jouw marketing- of communicatiedoelen scherp in het oog. Klanten die mij als tekstschrijver inhuren, geven aan dat ik mijn belofte ‘verhalen die raken’ waarmaak. Gelukkig maar.

Als freelance tekstschrijver doe ik meer dan alleen ‘stukkies typen’. Ik verdiep me in de klant, luister naar problemen en behoeftes, zet de communicatiedoelen scherp en pas hier het doel van mijn teksten op aan. Dan pas ga ik schrijven, op basis van een goed kennismakingsgesprek of interview. Zo worden teksten zinvol voor jou! Mijn schrijfstijl is verhalend en beeldend, zodat de lezer jouw teksten niet kan wegleggen.

Wil je mijn hulp voor teksten die raken?

ik ben Helene tekstschrijver inhuren?
  • Je website is verouderd en past niet meer bij de organisatie. Ik schrijf nieuwe webteksten of fris oude teksten op (met dat leuke sausje ;-)). Een website met een goed verhaal, waar je trots op bent en waar je zelfverzekerd je allerleukste klanten naartoe verwijst.
  • In artikelen en verhalen wil je de impact van jullie werk laten zien, bijvoorbeeld als bewijs voor het merkverhaal van je bedrijf of organisatie. Jouw collega’s doen waardevol werk, waar ze trots op mogen zijn. Lezers komen dingen te weten over de organisatie die ze eerder niet wisten. ‘Doen jullie dat ook?’ Deze artikelen en verhalen kun je delen via de online kanalen, een magazine of in het jaarverslag.
  • Je arbeidsmarktcommunicatie een boost geven door jouw werkgeversmerk in het licht te zetten met teksten die raken. Via testimonials, een sfeervolle werken bij-site en verhalen van medewerkers laat je zien dat je een goede werkgever bent. Handig bij het aantrekken van nieuw personeel.
  • Met zakelijk bloggen krijgen de experts van je organisatie een gezicht. Het is een persoonlijke benadering om je expertstatus te verhogen op de onderwerpen die jij mag claimen vanuit je bedrijf.  Als ghostwriter interview ik je collega’s en schrijf ik blogs uit hun naam. 
  • Teksten voor filmscripts, flyers, nieuwsbrieven en social media als onderdeel van jouw communicatiemix en marketing.

Graag voeg ik in de toekomst het schrijven van lesmateriaal toe aan dit rijtje. En een column over opvoeden en opgroeien. Dromen mag, toch?!


Dit is samenwerken met mij, als je mij inhuurt

Monique, Directeur kinderopvang bij Xpect Primair


Hélène kwam ik tegen via LinkedIn. Zij pakte meteen de energie op die ik zocht voor mijn teksten op mijn website. Hélène maakte het helemaal waar en ik ben dan ook erg tevreden over de inhoud van mijn website voor www.boostbso.nl. Daar hield het niet bij op, want al gauw gingen we een filmshoot maken waarbij een kind ook dingen moest vertellen. Dus ook hierbij meteen Hélène betrokken omdat het filmpje dezelfde energie nodig had als op de website. Hélène schreef korte teksten en begeleidde tijdens de filmshoot het kind wat ging vertellen over BOOST.

Opnieuw een prachtig resultaat wat nu op onze website te bewonderen is. Ook de filmmaker was erg enthousiast over de bijdrage die Hélène heeft geleverd tijdens de opnames. Kortom een hele fijne samenwerking en hele goede resultaten.

Liesbeth, Schoolleider Tweetalige Kids

Hélène is absoluut een aanrader om mee te werken. Ze luistert eerst, hoort daardoor ook echt wat je precies wilt zeggen en weet dit alles daarna in de mooiste zinnen op papier te toveren! Ze heeft een hele fijne schrijfstijl, die ook lekker leest. Intelligent, gevoelig, helder en precies passend bij je bedrijf. Helene is duidelijk, professioneel en toegewijd aan haar werk, zodat je ook zeker weet dat je een goed stuk in handen krijgt 🙂


Deze freelance tekstschrijver werkte al voor

Vormgeving Madelon de Graauw

BOOST bso Xpect Primair, Zorg en Sport4kids, Daltonschool de Klipper, Kober Kinderopvang, Kindcentrum de Grebbe (Kinderstad), Servicebureau kinderopvang BOOST bso, Tweetalige Kids, Fit Food Balance, Ontspanningsmagie, Ghost Art, Tilburg RoadRunners, Praktijk Groei en Lach, Actief Zorg, Commpanion, GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant, Ester Wijnen. Gewoon Leiderschap, Welkom Integratie, GGD Reisvaccinaties, Stadnieuws Tilburg. Meer zien, kijk in mijn portfolio.

Wil je mij als tekstschrijver inhuren? Dan maak je me blij. Ik werk het liefst voor opdrachtgevers die werken vanuit hun hart en bijdragen aan de maatschappij. Denk aan organisaties in de zorg, onderwijs, kinderopvang, zorg en welzijn, ondernemers met mooie missies, stichtingen, goede doelen.

Kennismaken en kijken of het klikt?

Bellen, online kennismaken, of op locatie, ik kijk uit naar onze ontmoeting. Klik op de button om een afspraak te maken.

Ja, laten we een afspraak maken