Werk jij in de zorg en zoek je een tekstschrijver? Eentje die met persoonlijke teksten de praktijk van jullie werk laat zien? Hoe je collega liefdevol zorgt voor cliënten of patiënten, wat jullie werk betekent voor de maatschappij, hoe je je inzet om zorg elke dag mogelijk te maken. Met teksten die raken, vertel je de verhalen van jullie organisatie. Om je merk te versterken, nieuwe collega’s aan te trekken, voor bewustwording in de samenleving of intern en bij het lanceren van een nieuw product. Deze tekstschrijver voor de zorg staat te springen!

Tekst en communicatie die raakt vanuit de zorg

Ben jij communicatieadviseur of (project)manager in de zorg? Als jouw schrijvende rechterhand trotseren we samen de communicatie uitdagingen van jouw organisatie. Met meer dan 20 jaar ervaring in de combi zorg en communicatie begrijp ik jouw doelen. Ik zorg voor teksten die raken en bijdragen aan jouw ambities. Ja, aan mij heb je een schrijver én bouwer.

Als tekstschrijver zorg ik voor

Voor online teksten geldt b1 en SEO-optimalisatie mogelijk.

Wie ben ik

Ik ben Hélène en zelf werkte ik vele jaren als communicatieadviseur in de zorg. Daar ‘vertelde’ ik over aanstaande veranderingen, bezuinigingen, nieuwe missies, producten en diensten en meer. Ik moest veel uitleggen in artikelen, presentaties, speeches en deed de woordvoering. De boodschap had ik scherp, maar de inhoud was voornamelijk informatief, werkte dat eigenlijk wel?

Toen ik me ging verdiepen in het vertellen van verhalen via artikelen en blogs, leerde ik dat deze verhalen veel meer effect hadden. Juist door verhalen te delen, onthouden mensen meer van je. Ze tonen begrip, ze leren, raken geïnspireerd of ontroerd. En voor de mensen die graag van cijfers houden, ook het bereik van de artikelen en blogs was vele malen hoger dan andere berichten. De waarde van communicatie, daar kijk ik ook naar.

Teksten en verhalen waarin de zorg schittert

Is dat jouw wens? Dan pas ik bij jou! Laten we kennismaken, stuur me gerust een bericht.

Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Neem een kijkje.