voorbeeld uit mijn portfolio een website en flyer voor een bso

Levendige teksten voor de website en de folder

Een website en folder voor een kinderopvang mag uitstralen dat een kinderopvang een plek is voor kinderen. Kinderen zijn energiek, speels, levendig, spontaan en vlot en zo schrijf ik de teksten dan ook! Daarnaast houd ik rekening met de gevoelens van de ouders bij het kiezen van een kinderopvang of bso. Ouders willen dat een kind zich fijn voelt, aandacht krijgt en willen dat hun kind gezien wordt. In de teksten stel ik ouders (subtiel) gerust.

Teksten voor bso Klinkers

Bso Klinkers is een knusse, speelse bso in mijn wijk. Helemaal leuk dus dat ze mij vroegen om de teksten voor hun website en folder te schrijven. Na een rondleiding en interview proefde ik de sfeer van de bso en kon ik die energie goed verwerken in de teksten.

Folder bso Klinkers waarvan ik de teksten schreef

Vormgeving Madelon de Graauw

Stukje tekst van de website voor deze bso

Deze leuke website van bso Klinkers bekijken?

Webteksten en folder voor bso Klinkers
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *