Freelance tekstschrijver voor Tweetalige Kids

Als ik van Liesbeth van Tweetalige Kids een vraag krijg voor een nieuwe tekst, dan weet ik dat ik daar al mijn creativiteit in kwijt kan. Beleving, dat is wat deze school wil bieden aan haar leerlingen. Belevingsonderwijs waar je aandacht voor vraagt met belevingsmarketing. En die beleving mag ik tot leven brengen in sprankelende teksten! Ik ben trots op de connectie die ik heb met deze klant, zeker omdat deze klant vanuit Tel Aviv werkt en wereldwijd leerlingen heeft. Ik mag me nu vaste samenwerkingspartner noemen voor deze geweldige klant!

Wat ik schreef voor Tweetalige Kids? Webteksten, blogs, berichten voor socials en een welkomstmailing voor nieuwe klanten.

De nieuwe website is live. Hier een paar voorbeelden van teksten voor Tweetalige Kids, te vinden op instagram @tweetalige_kids

Voorbeeld van een webtekst voor Tweetalige Kids.
Tijdelijke webpagina
Instagram post geschreven door freelance tekstschrijver Helene Wirken
Instagram post

Tweede deel van het voorbeeld van een Instagram post voor Tweetalige Kids
Voorbeeld van een tekst die ik schreef

vervolg van een voorbeeldtekst

Binnenkort meer over Tweetalige Kids

Freelance tekstschrijver voor Tweetalige Kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *