Logo kinderopvang

Als tekstschrijver wou ik al een tijdje voor een kinderopvang schrijven. Kinderen zijn zo puur, energiek en vol wijsheden. En op een bso werken medewerkers vanuit hun hart. Om de sfeer te kunnen vertellen in de teksten ging ik een middagje langs op de bso. Zat ik daar aan tafel met de bso-kinderen, gelukspoppetjes te maken. Ondertussen hadden we een mooi gesprek over geluk. Wat maakt jou gelukkig, wanneer voel je je blij en wanneer niet? Ik deed mee aan een workshop van BOOST. BOOST is de verzamelnaam voor allerlei leuke activiteiten die kinderen kunnen volgen op de bso, zodat zij hun talenten ontdekken.

Over BOOST schreef ik deze leuke webteksten:

Tekstschrijver kinderopvang: webteksten voor bso’s met BOOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *