Logo fit food balance waar ik blogs voor redigeer

Blogs controleren en schrijftips geven, webteksten schrijven rondom een bijzonder aanbod, dat deed ik voor de ambitieuze ondernemer Lindsey van Fit Food Balance. Lindsey is gewichtsconsulent en voedingscoach en deelt haar expertise graag op allerlei contentkanalen. Haar content ziet er zo goed uit!

Lindsey kwam bij mij voor het nakijken van haar blogs. Ik controleer niet alleen op taalfouten, maar kijk veel breder naar de tekst. Ik verzin een aantrekkelijke titel, schrijf duidelijke kopjes, maak één geheel van de tekst, zorg dat de boodschap goed overkomt en ik geef altijd schrijftips mee voor een volgende keer.

Daarnaast bedacht Lindsey een mooi aanbod voor iedereen die wil starten met gezonder en fitter leven. Hiervoor schreef ik een paar webpagina’s en controleerde ik haar mailing.

Lindsey noemt mij haar ‘vaste tekstschrijver’!

Meer voorbeelden zien? Kijk op Fit Food Balance. Ook je blogs laten checken, ik doe het graag voor je. Publiceren maar!

Redactie van blogs, mailing en webteksten schrijven voor Fit Food Balance
Getagd op:                             

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *