Mooie bloemen

Afscheid nemen van mijn lieve moeder, overweldigd door emoties schreef ik deze tekst voor haar. Met ‘dag schat’ neem ik alsnog afscheid van haar. Mijn moeder verloor ik namelijk onverwachts. De tekst drukten we af op een herinneringskaartje (of bidprentje of rouwtekst) en ik las de tekst voor tijdens de afscheidsdienst. Mijn broers en zus hebben ook gesproken tijdens de dienst. Het was troostend om onze liefde in persoonlijke herinneringen en teksten bij het afscheid te delen.

tekst dag schat, afscheid van mijn moeder
Afscheid van mijn moeder
Getagd op:    

8 gedachten over “Afscheid van mijn moeder

 • 09/13/2019 om 11:09
  Permalink

  Wat een groot verlies Helene. Gecondoleerd. Je hebt haar, en jullie liefde voor elkaar, prachtig beschreven.

  Beantwoorden
  • 09/13/2019 om 11:44
   Permalink

   Bedankt voor je lieve reactie Truyke!

   Beantwoorden
 • 09/13/2019 om 12:29
  Permalink

  Lieve Helene,
  Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Even geen woorden voor. Ik wens jullie heel veel sterkte, in deze zo moeilijke tijd. Xxx

  Beantwoorden
  • 09/13/2019 om 14:35
   Permalink

   Dank je Jolanda! -x-

   Beantwoorden
 • 09/14/2019 om 20:48
  Permalink

  Prachtig geschreven lieve Hélène, de tekst raakt me diep. Voor altijd in je hart verbonden. ♥️

  Beantwoorden
 • 10/02/2019 om 19:14
  Permalink

  Lieve Hélène,

  van mijn grote zus had ik het e.e.a. over jullie mama vernomen, waar wij heel erg verdrietig over waren… ze was zo’n lieve en zorgzame vrouw! Ik, mijn moeder en natuurlijk de rest van mijn familie willen jullie allemaal heel veel sterkte en kracht toewensen…

  Dikke knuffel,

  “Lady Di” (deze naam gaf je me vroeger altijd toen ik bij jouw zusje kwam spelen, ik zal dit nooit vergeten ♥️♥️♥️)

  Beantwoorden
  • 10/02/2019 om 21:10
   Permalink

   Wat attent dat je een berichtje stuurt! Ik heb je zo lang niet gezien. Wij zijn ook nog foto’s van jou en mijn zusje tegengekomen tussen alle foto’s van mama. Van het dansen en schaatsen. Mama was ook dol op jou ♥️. Haha ik was dat helemaal vergeten van Lady Di. Zo benieuwd naar die mooie haartjes van jou en je lach :-)) En heel lief van jouw familie. Veel liefs voor iedereen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *