Zoek jij een tekstschrijver in Tilburg? Voor vlotte, energieke teksten die helemaal uitstralen wie jij en je collega’s zijn? Ik leg gevoel in woorden, schrijf verhalend en beeldend, zodat je met teksten jouw doelgroepen raakt. En ik woon dichtbij, in Tilburg. 

Persoonlijke teksten en verhalen

Je scrolt op social media, bekijkt een website, bladert in een magazine en dan is daar ineens een kop of een zinnetje dat jouw aandacht trekt. Je ogen zweven over de zinnen en het verhaal grijpt je, ontroert je, inspireert je of maakt je aan het lachen. De tekst doet iets met jou. Dat wil ik bereiken met de teksten die ik schrijf, want met teksten die raken maak jij een connectie met je doelgroep of lezer. Zakelijke communicatie op een menselijke manier, gewoon zoals jij en je collega’s dagelijks zijn op het werk. 

Verhalen en teksten uit Tilburg

Wist je dat mensen graag verhalen over mensen lezen?  En dat teksten die raken de lezer langer bijblijven en dus ook meer uitnodigen tot reageren? Ik schreef al verschillende verhalen over bekende en onbekende Tilburgers. Over kinderen die na school naar de bso’s in de verschillende wijken gaan en over peuters en baby’s op de kinderopvang in Tilburg. Voor Stadsnieuws Tilburg, voor Actief Zorg uit Waalwijk/Tilburg, over artsen en verpleegkundigen van de GDD (waaronder die in Tilburg) en over vluchtelingenkinderen die hockeyen op het sportterrein van de Universiteit van Tilburg. 

Wie ben ik

Ik ben Hélène, luisteren en inleven zijn kwaliteiten die mij goed helpen tijdens een interview. Ik voer persoonlijke gesprekken en raak aan waarom iemand doet wat hij doet. Stiekem een kijkje in het hart van mens, klant of medewerker. In mijn verhalen maken sfeer en ritme de teksten kleurrijk. Zo creëer ik met schrijftechnieken verhalen die raken waardoor lezers steeds meer gaan houden van jou of je bedrijf. 

Met welke teksten kan ik jou helpen?

Jarenlang heb ik gewerkt als communicatieadviseur in Tilburg en omstreken. Hierdoor weet ik dat middelen altijd een hoger doel hebben en dat je voor verschillende doelgroepen schrijft. Call to actions? Yes, ik begrijp dat. Ik denk met jou mee! 

Teksten voor onderwijs, kinderopvang, zorg en maatschappij & welzijn

Ik schrijf graag voor onderwijs, kinderopvang, zorg en sociaal-maatschappelijke bedrijven. Kan ik iets voor jou betekenen?

☕ Kennismaken? 

Helene zit op een sprookjesboek, zo vertel je het verhaal over jezelf