Zoek jij een tekstschrijver in Tilburg? Laat mij je helpen. Ik leg gevoel in woorden, schrijf verhalend en beeldend, zodat jouw teksten raken. En ik woon dichtbij, in Tilburg! 

Persoonlijke teksten en verhalen

Ken je dat, je begint aan een boek en vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal. Je legt het boek niet meer weg, het heeft jouw volledige aandacht. Dat wil ik bereiken met de teksten die ik schrijf. Zakelijke communicatie op een persoonlijke, leuke manier.

Verhalen en teksten uit Tilburg

Wist je dat mensen graag verhalen over mensen lezen?  En dat teksten die raken de lezer langer bijblijven en dus ook meer uitnodigen tot reageren? Ik schreef al verschillende verhalen over bekende en onbekende Tilburgers. Zo schreef ik voor Stadsnieuws Tilburg, voor Actief Zorg uit Waalwijk/Tilburg, over artsen en verpleegkundigen van de GDD waaronder die in Tilburg en over vluchtelingenkinderen die hockeyen op het sportterrein van de Universiteit van Tilburg. 

Wie ben ik

Luisteren en inleven zijn kwaliteiten die mij goed helpen tijdens een interview. Ik voer persoonlijke gesprekken en raak aan waarom iemand doet wat hij doet. Stiekem een kijkje in het hart van mens, klant of medewerker. In mijn verhalen maken sfeer en ritme de teksten kleurrijk. Zo creëer ik met schrijftechnieken verhalen die raken.

Met welke teksten kan ik jou helpen?

  • (Ghost)blogs
  • Ghostwriting; jouw ondernemersverhaal of familieverhaal in een boek
  • Testimonials
  • Over mij pagina
  • Artikelen voor flyers, magazines, jaarverslagen & andere media
  • Persberichten
  • Redactie

Jarenlang heb ik gewerkt als communicatieadviseur in Tilburg en omstreken. Hierdoor weet ik dat middelen altijd een hoger doel hebben en dat je voor verschillende doelgroepen schrijft. Call to actions? Yes, ik begrijp dat. Ik denk met jou mee! 

Teksten voor onderwijs, kinderopvang, kindercoaches

Ik schrijf graag voor onderwijs, kinderopvang, zorg voor kinderen, kindercoaches of sociale bedrijven. Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op.  Lees meer over mij.