Het echte verhaal vertellen, over jou als mens. Waarom je doet wat je doet of waarom je elke dag klaar staat voor een ander. Een verhaal waardoor we meer gaan houden van jou én je werk. Verhalen die je raken!

Uit het hart

Heb je iets overwonnen in het leven of juist niet?  Te vaak zien wij alleen de mooie kanten van het leven, de successen of doen we of we het allemaal goed voor elkaar hebben. Picture perfect. Maar iedereen leeft met een lach en een traan. Mijn verhalen geven een kijkje in het hart van mens en medewerker; verhalen die raken.

Spread the love

Authentieke marketing en communicatie. Storytelling. Branding. Arbeidsmarktcommunicatie. Daar ondersteunen verhalen bij. Een menselijk, oprecht verhaal. Een verhaal waardoor je een klein beetje meer gaat houden van die ander en dus ook van de organisatie of onderneming waar hij of zij voor staat. Verhalen die je raken!

Zijn er waardevolle verhalen verstopt in jouw bedrijf?

Ik weet het zeker! Elke dag maak je herinneringen en neem je verhalen mee naar huis. In elk contact, elke brief of mail zit een verhaal. Je staat versteld! Mijn advies; verzamel ze, vertel ze en verspreid ze. Voor trotse medewerkers, blije klanten en lezers die geraakt zijn.

Ik help je graag! Ik schrijf de verhalen en teksten graag voor je op. Meer weten over mij? Kijk eens rond op mijn website en neem gerust contact op!