16 jaar werkte ik als communicatieadviseur

In het bedrijfsleven en overheid. In die jaren heb ik me allround ontwikkeld. Het communicatievak is veelzijdig en ik kreeg steeds meer de behoefte aan vrijheid. Om alleen nog maar de dingen te doen die ik leuk vind, die bij mij passen als mens en dus van waarde zijn voor een ander. In 2018 nam ik daarom de beslissing om mijn vaste baan op te zeggen. Of kwam het omdat ik dat jaar 40 werd… 😉

Kijken en luisteren

Ik houd van echt contact met mensen. Dat je alles tegen elkaar kan zeggen. Dat je trots mag zijn op wie je bent en wie zij zijn. Dat je elkaar ziet en naar elkaar luistert. In interviews duurt het altijd even voordat iemand zijn rol loslaat, zijn werkprocessen vergeet maar dan ben ik opeens bij het echte verhaal van mens tot mens.

Het echte verhaal vertellen

Dat doe ik. Wat mensen raakt in het leven, wat ze drijft in het leven, wat ze overwinnen of soms niet overwinnen. Waarom zij doen wat ze doen of waarom ze elke dag klaar staan voor een ander. Mijn verhalen geven een kijkje in het hart van mens en medewerker. En daarom raken mijn verhalen.

Waar ik nog meer van houd?

Van mijn 9-jarige pre-tiener die meezingt met Diggy Dex. Mijn 6-jarige dochter die elke dag vraagt of ze in een topje naar school mag. Nee. Van vriendinnen die lachen. Oma’s die helpen. Family. Kamperen, met de voetjes in het gras. After Eight. Series, documentaires, kinderboeken. Yoga. Mijn Roland ♥.

Wil je me leren kennen? Stuur een berichtje naar helene@verhalendieraken.nl of bel me 06-24948972. Een beetje meer van mij lees je in mijn blog.