Vol vertrouwen jouw verhaal vertellen met jouw hartverhaal! Echt staan voor wat jij meemaakte, waarom je bent gaan ondernemen. Want die beslissing nam jij niet zomaar. Je volgt je hart, je luistert goed, maar soms kun je wel wat hulp gebruiken met welke richting je gevoel opgaat. Jouw richting voelen, je verhaal vol vertrouwen onder woorden brengen, meer focus in je bedrijf. En dan de mooiste klanten raken. Hoe voel je je als je die weg hebt afgelegd.

Begin met je over mij-pagina

Dé pagina op je website waar jouw verhaal samenkomt met de behoeftes van je klanten. Wie je bent, wat je doet, waarom en voor wie. Als je dat uitschrijft, heb je houvast. De over mij-pagina is één van de best bezochte pagina’s op je website want klanten willen zien met wie ze te maken hebben.

Jij krijgt: ❤️inspiratie om je hartverhaal te ontdekken ❤️de juiste stappen waarmee je jouw knallende over mij-pagina schrijft ❤️slimme vragen en ruimte om je antwoorden te noteren ❤️het geheim waarmee je snel een paar social media posts schrijft vanuit je hart. Helpt dit je vooruit?

*je e-mailadres is veilig bij mij, ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt dit stappenplan cadeau van mij, automatisch ontvang je maandelijks mijn verhalen die raken. Wil je dat niet, dan kun je je direct na het ontvangen van het stappenplan afmelden.